ORET Kurumsal

Yeni üretim makinelerimizle, üretim kapasitemizi günden güne artırıyoruz..

Ürün Yelpazemiz

Tarım, Sağlık ve Çevre Bakanlıklarının et mamülleri ve üretim tesisleri ile ilgili
yönetmeliklerinde istenen tüm hijyenik şartlara sahip olan firmamız; dana, piliç ve hindi
çeşitlerini içeren salam, sucuk, sosis ve jambon ürünleri başta olmak üzere dondurulmuş
gıda ürünleri ile de geniş bir ürün yelpazesinde üretim yapmaktadır.

ORET olarak kurulduğumuz 70 seneyi aşkın süredir Türk halkına sağlıklı, güvenilir ve üstün kaliteli et ürünleri sunmaktayız. Kaliteyi ve müşteri memnuniyetini üretimimizin odağına alırken ISO 9001:2000 kalite yönetim sistemini sürdürmekteyiz. Tesislerimizde; gıda güvenliği konusunda son derece önemli olan HACCP Belgesi’ne ve HELAL Sertifikası’na sahip güvenilir ürünler üretmekteyiz.

Hakkımızda

1950 yılında kurulan ve faaliyetlerine Salhane Belediye

Mezbahası’nda “İzmir Mezbaha Sucukları” adıyla başlayan firmamızın yönetimi 1980 yılından

itibaren ailenin 2.kuşağına geçmiştir. 1988 yılına kadar aynı isim ile

faaliyetlerini sürdüren firmamız bu yıldan itibaren “ORET ET ÜRÜNLERİ” ismini almıştır.

Bugün Torbalı’da bulunan Avrupa standartlarındaki modern tesisimiz ve günlük 20 ton

üretim kapasitemizle Türkiye’nin önde gelen saygın firmaları arasında yer almaktayız.

Sürdürülebilir büyüme hedefimiz, kalite ve insan odaklı yaklaşımımızla sektörün ve iş

ortaklarımızın ihtiyaçlarını sıfır hata prensibi ile karşılamak için çalışmaktayız.

 

ORET olarak 70 seneyi aşkın süredir Türk halkına sağlıklı, güvenilir ve üstün kaliteli et ürünleri sunmaktayız. Kaliteyi ve müşteri memnuniyetini üretimimizin odağına alırken ISO 9001:2000 kalite yönetim sistemini sürdürmekteyiz. Tesislerimizde; gıda güvenliği konusunda son derece önemli olan HACCP Belgesi’ne ve HELAL Sertifikası’na sahip güvenilir ürünler üretmekteyiz.

Markalarımız

Oret Et Ürünleri tarafından üretilen ve tüketicilerin hizmetine sunulan “Oret” ve “Ette” olarak iki adet markamız bulunmaktadır.